Aftenmenu

Forret.

Confiteret Helleflynder.
Majs velour & urter.
¤
Kraftig bisque af flodkrebs.

Fennikel & vilde ris.

Mellemret.

Stegt Foiegras.
Hindbær – Mango & sød brød.
¤
Braiseret Svinekæbe.

Morkler & sprødt.

Hovedret.

Fransk landand.
Græskar, tranebær & krydderjus.
¤
Dansk Okse.
Kartoffel mouseline med trøffel.

Sauce basquise.

Oste.

Mejeriets udvalg af oste.
10 velmodnet oste med syltede specialiteter.
¤
Bleu de gex gratineret i lynghonning.

Syltede nødder i rom.

Dessert.

Fersken, blåbær & lavendel.
Friskt & sødt i harmoni.
¤
Chokolade – Chokolade.

Dessert udvalg med chokolade i fokus.

2,retter 295,-
3, retter 350,-
4, retter 415,-
5, retter 465,-
6, retter 510,-
7, retter 560,-
Vinmenu til ovenstående.
1.gl specialudvalgt vin der matcher retten.
2.gl – 160,-
3.gl – 240,-
4.gl – 320,-
5.gl – 400,-
6.gl – 470,-
7.gl – 540,-